Home > Unknown Error > Unknown Error 0x2f8f

Unknown Error 0x2f8f

A quick check of trying to connect via http://SCCMfqdn:12345/SMS_MP/.sms_aut?MPLIST confirms it…it can't connect. With a single CA as a Root CA the certificate must be in the “Trusted Root Certification Authorities”, but if you have a multiple CA structure with a Root CA and SCCM 2012 R2Coolness SCCM Console Install and Update Using the ApplicationModel Speaking at MNSCUG Create ISO at CommandPrompt Image Build–Manual or Build &Capture? Thanks very much for your help in advance. have a peek here

But I still have that pesky message. The ajax calls that were causing the problem were trying to pass an empty data object. The call was getting intercepted and re-routed over SSL (due to server rules mandating that incoming traffic use SSL). Dealing with a nasty recruiter What was that alien in Doctor Who that nobody saw?

LocationServices 06.01.2016 16:44:29 20784 (0x5130) Attempting to retrieve default management points from lookup MP(s) via HTTPS LocationServices 06.01.2016 16:44:29 20784 (0x5130) LSGetManagementPointsForSiteFromManagementPoint: Client is on Internet, skipping Intranet MP list request. To fix it I simply removed data: {}, from the ajax call. Once we made our web app load through the SSL port the issue was fixed. Then I took a look at the MPcontrol.log.

  1. Wireshark, TCP dump would make it more clear but now our problem is fixed so we do not wish to spend more time on it.
  2. Parameter name: fieldName at Telerik.Web.UI.RadFilterDataFieldEditorCollection.FindEditorForFieldName(String fieldName) at Telerik.Web.UI.RadFilterDataFieldEditorCollection.RetrieveEditorForFieldName(String fieldName) at Telerik.Web.UI.RadFilterSingleExpressionItem.SetupFunctionInterface(Control container) at Telerik.Web.UI.RadFilterExpressionItem.CreateFunctionalInterface() at Telerik.Web.UI.RadFilterExpressionItem.InitializeItem() at Telerik.Web.UI.RadFilter.CreateFilterItems() at Telerik.Web.UI.RadFilter.CreateControlHierarchy() at Telerik.Web.UI.RadFilter.CreateChildControls()
  3. Did you solve this problem, if so what was the solution?
  4. I do not get the option of "Edit Bindings" when I right click on Default Web site.
  5. Note: this error is shown very differently in other browsers.

My code fires off 10 ajax calls in 1 second to be processed by geocoding server side. Click "Add…" and enter the custom port information. Parameter name: fieldName The full text of the error is... Show 3 replies 1.

However, this issue is distinct in that this happens with just one control on the page. That is the problem…it is attempting to connect on the custom port that I set up for client requests, but is failing. LocationServices 06.01.2016 16:43:16 20784 (0x5130) Persisted Default Management Point Locations locally LocationServices 06.01.2016 16:43:16 20784 (0x5130) MPLIST requests are throttled for 00:02:12 LocationServices 06.01.2016 16:43:16 9168 (0x23D0) Deleting portal information. https://forum.kontur.ru/yaf_postst8998_voznikla-oshibka--Oshibka-SSL---Unknown-error--0x2f8f.aspx FYI: Whereas in my earlier message that I had stopped the page_init and page_load events calling every user control when they didn't need to...

At this point in time, it is not clear whether the issue is with just this version or also with previous versions. Enable Wireless on Fresh Debian Build Why does Wikipedia list an improper pronunciation of Esperanto? The Root CA certificate goes into Trusted Root Certification Authorities store. Regards, Simon.

The Issuer CA certificate goes into Intermediate Certification Authorities store. or even how to solve the problem as it seems to just be referencing some kind of pointer or something :S 0x2ef3 SCRIPT7002: XMLHttpRequest: Network Error 0x2ef3, Could not complete the System.Web.HttpUnhandledException (0x80004005): Exception of type 'System.Web.HttpUnhandledException' was thrown. ---> System.ArgumentException: Parameter cannot be null or empty. When I do that, I get a list that includes the name of my MP.

Post Editors OK Cancel Versions Home » Henrik Hoe » Troubleshooting Workgroup Clients with PKI not talking with MP Authors Alexander Gundelack JensenBjørn Studsgaard VossBrian FahrenholtzCasper Lillegård MadsenClaus CodamCoretechDashboardFlemming RohdeHenrik navigate here It may even be something to do with Geocoding but I really have no idea how to capture the error to display something useful to users... Chrome shows something similar to a connection reset which is similar to what Fiddler reports (an empty response due to sudden connection close). This tool uses JavaScript and much of it will not work correctly without it enabled.

Like Show 0 Likes(0) Actions 3. Re: Download of Protect.manifest.xml Fails with return code 12175 PaulFreedman Jan 22, 2013 8:59 AM (in response to SupportKM) Hi KevinThanks for the reply.Via a web browser I get "Security Alert, In looking at the component status, it shows up as a fat red X. http://ficinfo.com/unknown-error/unknown-error-yppasswd-unknown-user-uid-0.php rarity?

NoThanks. My quick look at your errors, suggests that you have a network issue. 0x80072ee7 = The server name or address could not be resolved 0x8007054b = The specified domain either does However, having a look, it appears this has already been set, so I'm kind of wondering what else might be interfering with this?

Error: 0x8000ffff Pretty sure that I had all the right certificates in place! (Turned out i didn’t!) Depending on the Certification Authority structure you have there are some rules when the

share|improve this answer edited Aug 26 at 17:34 answered Oct 8 '13 at 19:23 Mike R 1,76611630 add a comment| up vote 2 down vote This issue happened in my project Level? Add the charset like this to help it from getting confused: $.ajax({ url:url, type:"POST", data:data, contentType:"application/json; charset=utf-8", dataType:"json", success: function(){ ... } Reference: Jquery - How to make $.post() use contentType=application/json? A PKI infrastructure was in place and running, and the ConfigMgr Client was installing fine on these workgroup clients – but when the time came for the client to start talking

Site info The Realm of the Verbal Processor Blog at WordPress.com. It was full of error messages also…but this one gave me the clue to the problem. When the Client is reconnecting to the office an back to the external its working properly again for a unspecific time. this contact form Comment by SK | December 20, 2010 […] https://verbalprocessor.com/2008/06/18/mp-not-responding-to-http-requests-fixed/ […] Pingback by MP not responding to HTTP requests – fixed | myITforum.com | October 21, 2011 Leave a Reply Cancel reply